Luxe wonen met uitzicht

Casa Verde is de hoogste toren van Burano, met maar liefst 13 verdiepingen kun je genieten van een wijds uitzicht. In Casa Verde vind je luxe appartementen en op de bovenste verdiepingen huur je een royaal penthouse. Je hebt hier de keuze uit een knus tweekamerappartement, een flexibel driekamerappartement of een ruimtelijk vierkamerappartement.

Direct naar het aanbod

Prachtige keuken en badkamer

De appartementen in Casa Verde zijn voorzien van een luxe Bribuskeuken, compleet met inbouwapparatuur. De keuken is met witte kasten en een zwart composiet werkblad een mooie aanvulling op je woonkamer! De ATAG inbouwapparatuur staat je bij tijdens het volgende culinaire avontuur, met een inductiekookplaat met afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-oven en een vaatwasser ben je van alle gemakken voorzien. De opstelling van de keuken varieert per type appartement, en kun je terugvinden op de plattegronden. Ook de badkamer is ingericht voor comfort. Je hebt hier de beschikking over een verfrissende douche, een (dubbele) wasbak met planchet en spiegel en in sommige gevallen een tweede toilet. De zwarte vloertegels en witte wandtegels maken er een stijlvolle ruimte van, die je eenvoudig laat aansluiten bij jouw unieke interieurstijl.

Moderne technologie

De appartementen in Casa Verde maken gebruik van de modernste technologie als het gaat om verwarming en ventilatie. Er is een WKO installatie en de keuken is voorzien van een veilige en gebruiksvriendelijke inductiekookplaat. Een WKO installatie staat voor Warmte/Koude Opslag, en bestaat uit warme en koude bronnen die gevuld zijn met water. De energie uit de warme bronnen worden in de winter als hulp energiebron voor de warmtepomp gebruikt. De koude die hierbij wordt ontwikkeld, wordt in de koude bronnen opgeslagen. In de zomer worden de appartementen hiermee op temperatuur gehouden, waarbij de warmte wordt afgevoerd in de warme bron. Het is een systeem met gesloten bronnen, dit houdt in dat in het systeem een thermische balans wordt bereikt en niet wordt uitgeput en dus niet op termijn vervangen hoeft te worden. Dit maakt het een duurzaam systeem. Jouw voordeel? Het hele jaar door een comfortabel woonklimaat, en lagere energielasten. Daar profiteer je iedere maand van!